Responsive Webdesign

Mobiel Design

Responsive Webdesign

Hoe Mobiel is jouw website…? Doe de test…!

Responsive Webdesign – Wil je gevonden door de mobiele zoekmachines?
Google heeft het zoekalgoritme zodanig aangepast waardoor mobielvriendelijke websites een hogere ranking krijgen. Anders dan vergelijkbare websites die niet een Responsive Webdesign hebben.

Reclamecampagnes Promotie Seo

Iets te vragen…?

  • Kies een Responsive Webdesign die er perfect uitziet voor jouw website
  • 100% Auto Responsive Design want ruim 60% van alle bezoekers zijn mobiel
  • Voor computers, tablets en smartphones worden geen afzonderlijke websites ontworpen
  • Responsive Webdesign website schaalt mee met de afmetingen van een scherm
  • Hoogste prioriteit moeten hebben voor als je meer Online Zaken wilt doen
  • Teksten moeten leesbaar zijn op een smartphone zonder te zoomen.


responsive is eem must

Het automatisch aanpassen aan alle beeldformaten 
Als jouw bedrijf een website heeft, realiseer je dan dat de manier waarop je klanten jouw content consumeren de afgelopen paar jaar sterk is veranderd. Als jouw website niet met de tijd is meegegaan dan heb je een flink probleem dat bovendien met de dag groter wordt.

Responsive Webdesign, simpel gezegd passen Responsive Websites zich automatisch aan aan het scherm waarmee een bezoeker de website bekijkt. Of dit nu een desktop monitor is, een tablet, of een smartphone, er is slechts één Website waarbij het Design zich aanpast aan de breedte van het beeldscherm. Omdat de verscheidenheid aan beeldschermresoluties alleen maar toeneemt, is dit een behoorlijk belangrijk punt in de verdere ontwikkeling van een website.

Bij een responsive webdesign is geen ingewikkelde apparaatdetectie of javascript nodig, er is slechts één website waarvan de broncode goed opgezet en onderhouden moet worden. Voor elke resolutie wordt bepaald wat er wordt getoond en hoe, tekst is altijd goed leesbaar zonder te hoeven inzoomen.

Waarom Responsive Webdesign (RWD)?
We worden doodgegooid met deze term en niet onterechte. E zijn nog erg veel websites die niet goed werken op tablets en smartphones, ruim 60% van de websites worden bezocht op mobiele apparaten en dus geen hype!

Als je online strategie serieus neemt dan is Responsive Webdesign de eerste stap in de ontwikkeling van jouw website. Bij een goed doordacht ontwerp zul je snel merken dat je meer bezoekers krijgt, dat deze langer op de website blijven en overgaan tot actie. Een professionele website die met de tijd meegaat zorgt daarnaast ook voor vertrouwen bij jouw toekomstige klanten.

reclamecampagne reclame campagnes promotie seo verzorgen google ads campagnes adwords
google ads campagnes adwords starten begeleiden
starten begeleiden onderhoud lage kosten hoog rendement
lage kosten hoog begeleiding rendement meer bezoekers
Wij kunnen dit volledig of gedeeltelijk voor jou realiseren…

Website Ontwikkeling Optimaliseren

Wij zitten klaar voor jou… Voor welke vraag dan ook of meer informatie willen hebben over Responsive Webdesign of 1 van onze andere diensten, mail ons en wij zullen zo snel mogelijk contact opnemen.

gratis basis bedrijfsvermelding OranjeLinks BedrijvenGids

Gratis aanmelden Websites Bedrijven OranjeLinks BedrijvenGids

de beste injectie voor verdere ontwikkeling

laat ons jouw Responsive Webdesign verzorgen zodat jij kunt blijven doen wat jij leuk vindt en dan zonder de stress van de dingen die wij leuk vinden om te doen

Responsive Webdesign Website Ontwikkeling Optimaliseren