Wat klanten zeggen…

Mobiel Design

Ervaringen van andere klanten

Beste deal

Ik heb meerdere websites bekeken en zag door de bomen het bos niet meer want het is een alles omvattende materie. Na telefonisch onderhoud met Fred heb ik de stap gezet en uiteindelijk vind ik het jammer dat ik het niet eerder heb gedaan... Mega tevreden, nieuwe bezoekers waarvan ik een aantal klant heb kunnen maken. Niet twijfelen maar doen zeg ik nu.

Peter de Boer Leiden Zuid-Holland op 28-11-2018

Website Ontwikkeling Seo Optimalisatie
4
2018-11-28T17:24:48+00:00

Peter de Boer Leiden Zuid-Holland op 28-11-2018

Ik heb meerdere websites bekeken en zag door de bomen het bos niet meer want het is een alles omvattende materie. Na telefonisch onderhoud met Fred heb ik de stap gezet en uiteindelijk vind ik het jammer dat ik het niet eerder heb gedaan... Mega tevreden, nieuwe bezoekers waarvan ik een aantal klant heb kunnen maken. Niet twijfelen maar doen zeg ik nu.
1
Website Ontwikkeling Seo Optimalisatie

Gaat goed

idd hoog rendement en mijn website is er blij mee, nu wordt de seo gedaan en ook dat ziet er welvarend uit.

Janssen W. Amsterdam op 19-11-2018

Website Ontwikkeling Seo Optimalisatie
4
2018-11-19T17:59:11+00:00

Janssen W. Amsterdam op 19-11-2018

idd hoog rendement en mijn website is er blij mee, nu wordt de seo gedaan en ook dat ziet er welvarend uit.
1
Website Ontwikkeling Seo Optimalisatie

Toppie ik ben tevreden

Had eerst natuurlijk wat onderzoek gedaan maar wat een bedragen vragen ze hiervoor, niet voor mij te doen. Had mij al eens aangemeld en ben eens gaan kijken in mijn account naar de opties. Heb mijn aanmelding opgewaardeerd naar silver member, ben ingestapt met de linkbuilding en daarna ook nog 3 maanden google ads. 1 februari ga ik weer 3 maanden google ads doen en ik zit er aan te denken om naar gold member op te waarderen, of ik tevreden ben...dacht het wel.

Romy van der Wiel, Zwolle op 4-11-2018

Website Ontwikkeling Seo Optimalisatie
5
2018-11-04T11:33:50+00:00

Romy van der Wiel, Zwolle op 4-11-2018

Had eerst natuurlijk wat onderzoek gedaan maar wat een bedragen vragen ze hiervoor, niet voor mij te doen. Had mij al eens aangemeld en ben eens gaan kijken in mijn account naar de opties. Heb mijn aanmelding opgewaardeerd naar silver member, ben ingestapt met de linkbuilding en daarna ook nog 3 maanden google ads. 1 februari ga ik weer 3 maanden google ads doen en ik zit er aan te denken om naar gold member op te waarderen, of ik tevreden ben...dacht het wel.
1
Website Ontwikkeling Seo Optimalisatie

Deel jouw ervaring

[wpforms id=”1964″]